Ondanks veiligheidscamera in de buurt:
gloednieuwe infoborden beschadigd

Het stadsbestuur en enkele andere mensen die betrokken waren bij de realisatie poseerden halfweg juni graag bij de voorstelling van de nieuwe toeristisch-historische infoborden.
Joke Couvreur Het stadsbestuur en enkele andere mensen die betrokken waren bij de realisatie poseerden halfweg juni graag bij de voorstelling van de nieuwe toeristisch-historische infoborden.
Onbekenden hebben op de Grote Markt van Izegem de gloednieuwe toeristische informatieborden beschadigd. Dat gebeurde in het zicht van een veiligheidscamera die in de buurt staat opgesteld. De schade zal zo snel mogelijk hersteld worden.

Ze staan er nog maar van net voor de start van de zomervakantie, de borden met heel wat wetenswaardigheden over de gebouwen en de omgeving van zowel de Korenmarkt als de Grote Markt in Izegem. In de borden zitten verborgen foto’s verwerkt, achter luikjes die kunnen opengeklapt worden. Die luikjes werden nu afgebroken, op het bord dat de Grote Markt siert. Ook de rest van het bord liep schade op. Of er ook daadwerkelijk beelden zijn van het vandalisme, is niet duidelijk. De politie onderzoekt de zaak, het stadsbestuur maakt zich sterk de schade snel te zullen herstellen.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Kris Vervaeke

    Dus zien we ook wie het was ? Of zijn de camera's alleen om foutparkeerders te beboeten? Want dan zijn ze er wel snel bij zenne .