Noordkaai een maand afgesloten

De Noordkaai in Izegem.
RV De Noordkaai in Izegem.
Voor de aanleg van een drinkwaterleiding voert de Watergroep vanaf maandag 17 juni werken uit langs de Noordkaai en de bocht van de Lodewijk de Raetlaan. Beide punten zullen vier weken afgesloten zijn.

Bedrijven die tussen de Zandhandel en Decof liggen, zullen bereikbaar zijn. Voor de bedrijven die niet bereikbaar zijn, is een omleiding ingelegd via de E403 langs afrit 6 Roeselare-Rumbeke, de Rijksweg en de Ambachtenstraat. De timing kan afhankelijk van het weer of andere onvoorziene omstandigheden nog wijzigen.

De Noordkaai tussen de Dam in Emelgem en de Lodewijk de Raetlaan was sowieso al afgesloten voor werken aan het wegdek. Die zijn eind april gestart en duren een jaar.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Rik Bogaert

    Dan maar het zwaar vervoer door de Kachtemsestraat. De schepen van mobiliteit zit toch in de lagaar. Oh ja, Zijn baas is eigenlijk baas van de politie, maar kan dus niks doen.