MNM-presentator Brahim bezoekt toekomstige bruid Celine

MNM-presentator Brahim op bezoek bij het ouderlijke huis van Celine.
Joke Couvreur MNM-presentator Brahim op bezoek bij het ouderlijke huis van Celine.
Celine Fonteyne (25) uit Zwevezele treedt zaterdag in het huwelijksbootje met haar vriend Miguel Roelens (27), maar voor de grote dag aanbrak bezocht MNM-presentator Brahim haar nog een bezoekje in het huis van mama Patricia.

Het bezoek kaderde in de actie #komnaarmij van de radiozender. “Wie een beroep wil doen op een van de dj’s kon een berichtje via de MNM-app sturen en dat heb ik gedaan”, zegt Patricia. “Ik vroeg of Brahim mee zou kunnen helpen bij de voorbereidingen van het huwelijk bij ons thuis.” Zo geschiedde, want vrijdagvoormiddag dook Brahim op bij de toekomstige bruid. “Een leuk bezoek”, vindt Celine. “We konden wel wat hulp gebruiken bij het poetsen van glazen en het leggen van de tafellakens, maar uiteindelijk hebben we samen gezellig wat gepraat en radio gemaakt. We hebben samen ook al even mijn trouwkleed bekeken.”

Celine poseert trots met Brahim bij haar bruidskleed.
Joke Couvreur Celine poseert trots met Brahim bij haar bruidskleed.

Celine trouwt zaterdag in Zwevezele met Miguel. Dat doen ze in een Ford Capri en ook de rest van de familie zal in een oldtimer naar het huwelijk trekken. Brahim vervolgde na het bezoek in Kachtem zijn weg. Dit keer richting Ledegem, waar hij bij frituur All You Can Friet langs ging.

MNM-presentator Brahim interviewt de toekomstige bruid Celine Fonteyne, naast haar staat haar mama Patricia De Bruyne.
Joke Couvreur MNM-presentator Brahim interviewt de toekomstige bruid Celine Fonteyne, naast haar staat haar mama Patricia De Bruyne.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.