Exclusief voor abonnees

Metalband King Hiss brengt met ‘Earthquaker’ derde plaat uit: “We nemen de moderne mens onder de loep”

De leden van King Hiss.
Christophe Brysse De leden van King Hiss.
In de week hebben de leden van de West-Vlaamse metalband King Hiss een vaste job, in het weekend ontbinden ze hun duivels door op te treden. Die spreidstand houdt hen naar eigen zeggen scherp. Messcherp, als we hun kersverse derde album ‘Earthquaker’ mogen geloven. Daarin nemen ze onder andere de overvloed aan meningen in onze maatschappij op de korrel. De plaat stellen ze op vrijdag 1 november voor in De Kreun in Kortrijk.

King Hiss bestaat uit frontman Jan Coudron uit Izegem, drummer Jason Bernard uit Menen, de Ieperse gitarist Joost Noyelle en de Roeselaarse bassist Dominiek Hoet. Zij brengen met hun mix van metal en stonerrock al bijna negen jaar het zwaardere muzikale werk, goed voor twee langspelers, speelden in het voorprogramma van Channel Zero en knalden op onder andere Graspop en Alcatraz. En nu is er dus derde plaat ‘Earthquaker’.

Je hebt 24% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en steun Rode Neuzen Dag. Jouw eerste betaling gaat integraal naar Rode Neuzen Dag

  • Steun Rode Neuzen Dag en word abonnee voor 27/11
  • Slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wil
Abonneer je nuReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.