Lingeriezaak 'ondersteunt' onze Rode Duivels

Een beeld uit de reclamespot.
Foto Lingerie Ohlala Een beeld uit de reclamespot.
Omdat onze Rode Duivels vanavond alle steun kunnen gebruiken in hun kwartfinale tegen topfavoriet Brazilië komt lingeriezaak Ohlala uit Lendelede met een outfit voor vrouwelijke Duivelfans op de proppen.

Als specialist van de ondersteuning kunnen we niet aan de zijlijn blijven staan", zegt zaakvoerster Lot Decock. "Hazard en co kunnen elk steuntje in de rug gebruiken en met deze tropische temperaturen is onze outfit allicht een stukje aangenamer om te dragen dan een berenmuts of een tricolore pruik. #BRABEL wordt daarom even #BELBRA, letterlijk dan.

Filmpje

We duimen met een knipoog naar onze jongens met een ludiek filmpje." Dat filmpje is te bekijken via YouTube met de zoekterm 'Lingerie Ohlala steunt ze, elke dag!'. De lingeriezaak haalt wel vaker het nieuws met zijn originele reclamespots. Eind vorig jaar was dat nog het geval met een clip waarin twee topless dames aandacht vragen voor borstkankerorganisatie Think Pink en in 2015 kwamen ze op de proppen met een snelcursus West-Vlaams met een borstenparade.


(VDI)