Life Danscenter wint eerste preselectie BK discodans

Een actiefoto van dansgroep Fuse van het Life Danscenter, die op de eerste nationale preselectie voor de Beker van België goed scoorde.
Life Danscenter Een actiefoto van dansgroep Fuse van het Life Danscenter, die op de eerste nationale preselectie voor de Beker van België goed scoorde.
Vier formaties van het Life Danscenter zijn erin geslaagd hun eerste nationale preselectie voor het BK discodans te winnen.

“Er zijn zes nationale preselecties”, verduidelijkt leraar Dieter Vandeputte. “We moeten die dansen om de titel Belgisch Kampioen te verwerven. Elke wedstrijd krijg je punten en afhankelijk van de plaats die je behaalde wordt in mei dan de beker van België uitgereikt aan wie over de hele lijn het beste scoorde.” De vier formaties van Life deden op de eerste preselectie alvast een goede zaak en wonnen. “Twee van hen kwamen met een nieuwe choreo op de proppen”, aldus Dieter. “We wonnen met First Life bij de kindercategorie, Fuse bij de junioren, Mini Move bij de junioren Advanced en Black Spirit bij de volwassenen Advanced.”

De vier formaties van het Life Danscenter samen hebben hun eerste nationale preselectie voor de Beker van België gewonnen.
Life Danscenter De vier formaties van het Life Danscenter samen hebben hun eerste nationale preselectie voor de Beker van België gewonnen.