Life Danscenter organiseert Work-Outmarathon

Dieter Vandeputte in het Life Danscenter.
Foto VDI Dieter Vandeputte in het Life Danscenter.
Het Life Danscenter organiseert op vrijdag 31 mei een benefietavond in de vorm van een Work-Outmarathon. Vijf leraars zullen er met dans, zumba, drumfit en andere methodes de deelnemers een avond fit houden.

De fitheidsmarathon loopt van 18 tot 21 uur en dient om het goede doel WSM Nepal Express te steunen. “Later dit jaar reis ik met yogalerares Eveline Verhaeghe naar Nepal om er met dit goede doel kennis te maken”, vertelt dansleraar Dieter Vandeputte. “Het gaat om een reis die door Wereldsolidariteit is georganiseerd en we willen ons steentje bijdragen om de organisatie te steunen. Die pleit voor betere werkomstandigheden voor Nepalese arbeiders, net als aan een minimum aan sociale zekerheid.”

Deelnemen aan de marathon kost tien euro. Je kunt ook een steunkaart kopen of komen kijken en iets drinken aan de bar. Kaarten zijn te koop bij het Life Danscenter of aan de deur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.