Kunstacademie neemt site Victoria in Brugstraat in

De etalage van de site Victoria.
rv De etalage van de site Victoria.
Kunstacademie Art’Iz neemt de etalages van de voormalige winkel Victoria in de Brugstraat in. “Daardoor kunnen we voor het domein Beeld van de Kunstacademie extra promotie maken op een symbolische plaats”, zegt schepen van Kunstonderwijs Kurt Himpe (N-VA).

“De site Victoria werd begin 2018 gekocht door de stad voor de ontwikkeling van de site Baertshof, waar ook een nieuwe bibliotheek en Kunstacademie komen. Het is dus zeker symbolisch dat we al promotie maken voor bepaalde opleidingen van Art’Iz bij Baertshof en ondertussen is er ook een zinvolle en kunstzinnige invulling van het pand.”

“Het domein beeld met schilder- en tekenopleidingen en de opleiding productontwerp zijn uiteraard handig om de Kunstacademie in de etalage te zetten”, verduidelijkt coördinator Lisa Spillebeen. “Zo kunnen we al voor de komende Batjesperiode promotie maken. De inschrijvingen voor het domein Beeld starten al vanaf begin juni.”

“Op woensdag 26 juni vindt in de namiddag de happening van de Kunstacademie plaats”, weet directeur Wim Belaen. “Dan zetten we op de site van de Kruisstraat de domeinen woord, muziek en beeld in de kijker met optredens en activiteiten.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.