Kom zaterdag gezelschapsspelletjes spelen in zaal ISO

De organisatoren van de spelletjesjanmiddag kunnen onder andere gebruik maken van de selectie volksspelen van café 't Elfde Gebod.
VDI De organisatoren van de spelletjesjanmiddag kunnen onder andere gebruik maken van de selectie volksspelen van café 't Elfde Gebod.
Curieus Izegem organiseert op zaterdag 7 december in zaal ISO een namiddag vol gezelschapsspelletjes en volksspelen ten voordele van vzw Victor. Iedereen kan die dag tussen 14.30 en 18 uur komen meespelen met een van de honderd spelletjes.

“We nodigen iedereen uit om te komen spelen”, vertelt Dirk Oplinus. “We voorzien zelf in een reeks spelletjes, gaande van bord- en gezelsschapsspelletjes tot volksspelen. Kinderen, ouders en grootouders kunnen zo samen komen spelen voor De Warmste Week. We plaatsen ook een ‘rospot’, waar iedereen zijn rosse muntjes kan doneren. We kunnen daarbij rekenen op de speelotheek van de Izegemse bibliotheek. Zo kunnen we honderd gezelschapsspelletjes aanbieden. Dankzij de volksspelenclub van ’t Elfde Gebod beschikken we ook over een reeks tafelvolksspelen. Verder hebben we ook enkele grotere volksspelen gehuurd.” De inkom bedraagt vijf euro, inclusief gratis pannenkoeken. Kinderen onder de 12 jaar mogen gratis binnen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.