Izegem Koers krijgt met Bordes voor het eerst een naamsponsor

Izegem Koers heet voortaan Bordes Izegem Koers.
Valentijn Dumoulein Izegem Koers heet voortaan Bordes Izegem Koers.
Zeg niet langer Izegem Koers, maar wel Bordes Izegem Koers. Net zoals onlangs het nieuwe voetbalstadion omgedoopt werd tot Skyline Arena, zal ook Izegem Koers voortaan de naam van een sponsor dragen.

Op donderdag 5 september staat de vijftigste editie van Izegem Koers op het programma. Het bestuur is voor de gelegenheid vernieuwd en heeft met Lothar Feys een nieuwe voorzitter. Een andere nieuwigheid is dus de komst van een naamsponsor, voor het eerst in de geschiedenis van het sportieve evenement. “We hebben dat gedaan om de verdere toekomst van Izegem Koers te verzekeren”, vertelt voorzitter Lothar. “Die hebben we gevonden bij een Izegems bedrijf uit de vastgoedsector. Bordes past bij Izegem Koers omdat het net als ons professioneel is zonder het volkse karakter uit het oog te verliezen.” 

Ook burgemeester Bert Maertens is tevreden. “Ik ben verheugd dat een op en top Izegems bedrijf zich op deze manier engageert.”

Bordes wordt de komende drie jaar de naamsponsor van Izegem Koers. “We sponsorden het evenement de voorbije jaren al, maar steken nu nog een tandje bij”, vertellen Brecht en Stijn Romel. “Izegem Koers is een sterk merk dat onlosmakelijk met onze stad verbonden is. We zijn maar al te trots dat we hier ons steentje toe kunnen bijdragen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.