Industriële erfgoedsite Eperon d’Or aangesloten bij Museumpas

Izegem - Eperon d'Or
Joke Couvreur Izegem - Eperon d'Or
De Izegemse industriële erfgoedsite Eperon d’Or kan vanaf nu ook bezocht worden met de Museumpas. “Wie zich zo’n pas voor 50 euro aanschaft, kan niet alleen Eperon d’Or gratis bezoeken, maar een jaar lang ook gratis meer dan 150 andere musea”, zegt schepen van Musea Kurt Himpe (N-VA).

“Door de samenwerking met Museumpas komt onze erfgoedsite in een breed netwerk met musea zoals het MAS, In Flanders Fields, de Kazerne Dossin en BOZAR. Dat is uiteraard handig meegenomen voor de promotie van het stadsmuseum. Eperon d’Or is nog maar pas aangesloten op het systeem en kreeg al de eerste bezoekers met zo’n pas over de vloer.”

“De Museumpas biedt een jaar lang gratis of met een grote korting toegang tot nu al 156 musea en 146 tentoonstellingen in ons land. In West-Vlaanderen kan je met de pas nu al 11 musea bezoeken”, verduidelijkt schepen Himpe.

De pas kan aangekocht worden via de website van Museumpas, maar ook in Eperon d’Or zelf.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.