Huis van het Kind zoekt tekentalent

Een kindertekening.
Child's Own Studio Een kindertekening.
Het Huis van het Kind is op zoek naar een kind of jongere tot en met 24 jaar die met een rake tekening Het Huis illustratief kan weergeven. Je tekening wordt dan gebruikt in alle communicatie van het Huis van het Kind, inclusief de folder. Omdat het voor iedereen een andere betekenis kan hebben, mag iedereen ook zijn eigen invulling geven.

In het Huis van het Kind kan je terecht voor alles wat met opvoeding en opgroeien te makenheeft. Het Huis heeft een samenwerking tussen verschillende organisaties en richt zich onder andere op kinderen en jongeren van 0 tot en met 24 jaar. Een aantal thema’s waarover je bij hen info kan vinden zijn spelen, ontmoeting, school en opvoeding.

Je kan je tekening tot 15 augustus binnen brengen bij het Sociaal Huis op de Korenmarkt 10. De winnaar krijgt een leuke prijs. Meer info via huisvanhetkind@izegem.be of 051/33.66.44.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.