Frituur ’t Brochetje, catering Witdouck en wellnesscentrum Lyf in de prijzen op Horeca Awards

Sandra en Kurt van 't Brochetje uit Izegem wonnen de Horeca Award voor klantvriendelijkste frituur.
RV Sandra en Kurt van 't Brochetje uit Izegem wonnen de Horeca Award voor klantvriendelijkste frituur.
De jaarlijkse Horeca Awards zijn uitgereikt en drie zaken uit onze regio vielen in de prijzen, Frituur ’t Brochetje uit Izegem won in de categorie Klantvriendelijkse Belgische afhaalzaken, B&B en Wellness LYF uit Lichtervelde haalde dan weer de eerste prijs in de categorieën Wellness en B&B. Catering Witdouck tot slot kaapte in twee categorieën brons weg.

Frituur ’t Brochetje won in de categorie ‘Klantvriendelijkste Belgische afhaalzaken. “Een hele mooie eer”, reageren uitbater Kurt Caen en zijn vrouw Sandra. “Zeker als je weet dat we ons met ruim zevenhonderd kandidaten hebben ingeschreven. Later zaten we bij een nieuwe selectie van zestig kandidaten en dan is een jury langsgeweest om te kijken of we wel écht zo klantvriendelijk zijn, met deze award als resultaat.”

Twee keer goud

De Lichterveldse wellness en B&B Lyf werd maandagavond verkozen tot ‘Klantvriendelijkste B&B’ én ‘Klantvriendelijkste Wellness’. In beide categorieën won de zaak dus het goud. Het is overigens niet de eerste keer dat uitbaters Luc Desmet en Rika Hanne in de prijzen vallen op die awards. Ook in 2013 wonnen ze in hun categorie. Catering Witdouck, ook uit Izegem, kaapte dan weer brons weg in de categorie ‘Klantvriendelijkste Belgische cateraar/traiteurs/feestlocaties. Naast de Horeca Awards werden ook de All-Over Rewards 2019 uitgereikt. Het cateringbedrijf veroverde er ook een derde plaats in de categorie ‘Beste nieuwkomer’, een plaats die het deelt met Brasserie Courant d’eau uit Gent.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.