Fiets- en wandeltweedaagse palmt Rhodesgoed in

De leden van Emelgemse Wielervriendenclub en Pasar Kachtem zijn klaar voor de tweedaagse.
RV De leden van Emelgemse Wielervriendenclub en Pasar Kachtem zijn klaar voor de tweedaagse.
De Emelgemse Wielervriendenclub (EWVC) en Pasar Kachtem zetten samen hun schouders onder de eerste editie van de Rhodesgoed Fiets- en Wandeltweedaagse.

De EWVC zorgde voor enkele goed uitgestippelde fietstochten voor zowel gezinnen met kinderen als voor geoefende fietsers. Je kan er je hart ophalen over afstanden van 13, 26, 45, 85 of 120 kilometer. Pasar Kachtem stippelde dan weer enkele leuke wandelingen uit in en rond het Rhodesgoed. Je kunt kiezen tussen vier, zeven of tien kilometer of de afstanden combineren. Start en aankomst liggen aan brasserie Rhodesgoed, waar heel wat animatie is, gaande van een speeldorp tot optredens van onder andere Clown Rhodie en De Kachtemse Deurzakkers. Iedere deelnemer krijgt aan de start een bevoorrading van Huis Vanassche en Spar Kachtem/Emelgem en aan de eindstreep word je verwend met een gratis Filou biertje of fruitsap, koffie en frietjes met saus naar keuze. Deelnemen kost zeven euro. Leden van VW, Leiedal, Wandelsport Vlaanderen, Okra en Pasar betalen vijf euro. Voor tien euro koop je een sportieve vip-kaart. Dan krijg je er nog twee stukken vlees en een ijsje bovenop. Meer info op www.EWVC.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.