Elektriciteitspaal doormidden na aanrijding door aanhangwagen tractor

De paal kraakte af en kwam op de aanhangwagen terecht.
LSI De paal kraakte af en kwam op de aanhangwagen terecht.
Langs de Veldstraat in Izegem is donderdagnamiddag een elektriciteitspaal doormidden gekraakt. Dat gebeurde na een aanrijding door de aanhangwagen van een tractor. Er raakte niemand gewond.

Een landbouwer uit Meulebeke kwam met zijn tractor met aanhangwagen uit de richting van de Reperstraat. “Door een verstrooidheid kwam ik links naast de smalle weg terecht”, vertelt hij. “Daardoor raakte de aanhangwagen de betonnen elektriciteitspaal. Dat zorgde voor een luide knal.” Door de aanrijding kraakte de paal middendoor en kwam op de aanhangwagen terecht. Technische ploegen van de netwerkbeheerder snelden ter plaatse om kabels en paal te vervangen. Enkele woningen in de buurt moesten het even zonder elektriciteit doen.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.