Dj Blackprint lanceert single met Eurosong-kandidate Blanche

Tom Vansteeland en Oliver Lord werken samen.
Foto Joke Couvreur Tom Vansteeland en Oliver Lord werken samen.
Tom Vansteeland (24) maakt als dj Blackprint al een drietal jaar het mooie weer op heel wat festivals. Nu hoopt hij op een commerciële doorbraak met de single 'Got to be there', die deze week uitkwam.

Op de track verzorgt de Ukkelse Oliver Lord (25) de vocals. Die naam doet in Vlaanderen nog niet echt een belletje rinkelen, maar in Wallonië des te meer. Oliver nam deel aan het tv-programma 'The Voice Belgique'. Hij bracht twee jaar geleden zijn eerste cd uit en trad onder meer al op in Parijs en Las Vegas. Bovendien heeft hij met Eurosongkandidate Blanche, die straks met 'City Lights' voor de overwinning gaat in Oekraïne, een bekende zus. "We leerden elkaar via via kennen en hadden aanvankelijk vooral contact via sociale media", vertelt het duo. "De komende weken en maanden gaan we regelmatig samen optreden en promo voeren. 'Got to be there' is commerciëler dan m'n eerdere werk en daarom namen we voor het eerst ook een videoclip op. We wilden het totaalpakket en hopen het tot de eerste plaats in de Ultratop te schoppen."


De single wordt gereleaset door Ensis Records, een van de grootste labels voor elektronische dansmuziek. Nog voor 'Got to be there' uit is, krijgt de single nu al positieve weerklank. "Er zijn al heel wat bekende dj's die de plaat oppikten, onder meer Tiësto, Wolfpack en Timmy Trumpet", besluit Tom. (CDR)