Broodjeszaak N’Yammie van start in de Marktstraat

Meggie Vandendriessche in haar nieuwe broodjeszaak N’Yammie in de Marktstraat in Izegem.
VDI Meggie Vandendriessche in haar nieuwe broodjeszaak N’Yammie in de Marktstraat in Izegem.
Sinds kort heeft de Marktstraat er met N’Yammie een zelfstandige broodjeszaak bij. Meggie Vandendriessche en Steven Vancoillie zorgen er dagelijks voor verse broodjes en zelfgemaakte slaatjes.

“Vroeger was hier broodjeszaak Panos gevestigd en zodra ik hoorde dat ze hier zouden verdwijnen heb ik contact opgenomen om hier met een eigen zelfstandige broodjeszaak van start te gaan”, vertelt Meggie. “Ik ben nog gerante geweest in broodjeszaak Krokantino in de Westlaan in Roeselare en beschik dus over de nodige ervaring. Mijn man Steven werkt voortaan ook mee in de zaak, waardoor we nu ons ook gaan toeleggen op het leveren aan bedrijven.” Naast broodjes en slaatjes kan je er ook panini’s, croques of andere kleine snacks zoals wraps eten. “Je kan hier ook lekker brood van bakkerij Lorenzo verkrijgen en tegen de winter serveren we ook eigen hamburgers”, belooft Meggie. “In de namiddag is er dan weer koffie met gebak verkrijgbaar. Op 15 augustus pakken we voor het eerst uit met een ontbijtbuffet. We serveren een ruim ontbijt met kazen, vlees, zalm, koffiekoeken en tarterie. Deelnemen kost 20 euro en inschrijven kan via 0486/75.45.32.”

N’yammie is open van maandag tot zaterdag. In de zomermaanden is dat vanaf 8 uur tot 17.30 uur. Zaterdag is de zaak open tot 16 uur.

Meggie Vandendriessche in haar nieuwe broodjeszaak in de Marktstraat in Izegem.
VDI Meggie Vandendriessche in haar nieuwe broodjeszaak in de Marktstraat in Izegem.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.