Auto’s belanden tegen omheining na botsing op kruispunt

De Peugeot botste in de flank van de gele Fiat 500.
Danny Sagaert De Peugeot botste in de flank van de gele Fiat 500.
Op het kruispunt van de Haaipander- met de Meulebeeksestraat in Izegem zijn vrijdag twee auto's gebotst. Twee automobilisten, waaronder een zwangere vrouw, raakten lichtgewond.

Op het verraderlijke kruispunt met voorrang van rechts botsten rond 16.30 uur de Peugeot van M. D. (28) uit Ingelmunster en een Fiat 500 van de producent van metaalbewerkingsmachines Haco uit Ardooie op elkaar. Achter het stuur van de gele Fiat 500 zat M. D. (35) uit Lendelede. Door de botsing vloog de Fiat tegen de omheining rond de tuin van een woning op de hoek. Beide wagens liepen zware schade op.

Zowel Matthieu D. als Mathilde D. moesten naar het ziekenhuis overgebracht worden. Ze liepen beiden slechts lichte verwondingen op. De vrouw was zwanger maar na een controle bleek alles goed, ook met haar ongeboren kindje. Op het kruispunt gebeurden in het verleden al meerdere (dodelijke) ongevallen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.