Aannemer gezocht voor uitbreiding Prizma Middenschool, aannemer gevonden voor nieuwbouw Campus Ter Sterre

Een conceptbeeld van de nieuwbouw die straks naast Prizma Campus Middenschool Izegem gebouwd wordt.
Prizma Een conceptbeeld van de nieuwbouw die straks naast Prizma Campus Middenschool Izegem gebouwd wordt.
Schoolvakantie of niet, de bouwwerken in enkele scholen in de regio gaan gewoon verder. 

Eén project is in mei opgeleverd: vrije basisschool De Peereboom in Ledegem mag op 31 augustus zijn nieuwbouw feestelijk openen. Daarnaast is ook de oproep gelanceerd naar een aannemer voor de uitbreiding van de Prizma Middenschool in Izegem. Daar wordt een nieuwbouw gerealiseerd met een keuken met bijhorende refter voor warme maaltijden, een studiezaal en sanitair. Aansluitend aan de refter wordt een overdekte speelplaats aangelegd.

Verder is THV IDIB, met Denys aangeduid als aannemer die een nieuwbouw mag realiseren voor SBSO Rumbeke - Campus Ter Sterre in Moorslede. In het nieuwbouwproject worden lokalen voor de opleiding algemeen secundair onderwijs en de lokalen voor de grafische opleiding voorzien. Ook in de planning: een nieuwe refter met opwarmkeuken, een openleercentrum, ruimte voor de ondersteunende en administratieve lokalen, een nieuwe speelplaats, een fietsenstalling voor vijftig fietsen, een parking voor zestig wagens en een kiss & ride voor het busvervoer. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.