BNI De Pekker viert tweejarig bestaan

BNI De Pekker mag twee kaarsjes uitblazen.
RV BNI De Pekker mag twee kaarsjes uitblazen.
Business Netwerk International De Pekker uit Izegem mocht onlangs twee kaarsjes uitblazen. Het gaat om een netwerk van een vijftigtal ondernemers.

BNI De Pekker is een van de vijftien afdelingen in onze provincie waarin zo’n 600 leden actief zijn. De leden van De Pekker komen wekelijks samen om naar elkaar te luisteren. Ze stellen hun eigen netwerk open voor elkaar. De Izegemse afdeling word geleid door directrice Darline Vancoillie, lidmaatschapscoördinator Frank Bossuyt en penningmeester Véronique Lecluyse. Om het tweejarig bestaan te vieren was er een bijeenkomst in de theaterzaal in Skyline Park. Izegems burgemeester Bert Maertens was voor de gelegenheid eregast. Er werd ook een trofee uitgereikt aan Leopold Driessens. Hij kreeg die voor zijn vijftigjarige loopbaan, maar ook voor de grootste omzet tijdens die week. Nieuwe leden zijn nog steeds welkom via depekker@@bniwvl.be. De vergaderingen vinden plaats elke vrijdagochtend van 6.45 tot 8.30 uur.

BNI De Pekker mag twee kaarsjes uitblazen.
RV BNI De Pekker mag twee kaarsjes uitblazen.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.