Verdachte Stephane V. is tevens de schoonvader van slachtoffer Ilir S.
Volledig scherm
PREMIUM
Verdachte Stephane V. is tevens de schoonvader van slachtoffer Ilir S. © BARBIEUX

Is dit het motief voor de moord op zijn schoonzoon? Verdachte (54) vervoerde drugs voor slachtoffer (28) en wilde daar mee stoppen

Diksmuide/Koekelare/NieuwpoortStephane V. (54) die verdacht wordt van de moord op zijn schoonzoon Ilir S. (28) werkte als drugskoerier voor het slachtoffer. Hij deed dat naar eigen zeggen een tweetal keer. Toen hij er mee wilde stoppen een maand geleden, ontstond daar ruzie over. Enkele minuten later was Ilir S. dood. Neergeschoten met verschillende kogels langs een jaagpad in Diksmuide. Stephane V. blijft staalhard ontkennen. Maar waarom moest hij zijn jas die avond dan zo nodig nog wassen?

 1. ASSISEN. “Ik heb niets te zeggen”: beschuldigden campingmoord vertonen geen greintje spijt in laatste woord
  PREMIUM
  Middelkerke/Oostende

  ASSISEN. “Ik heb niets te zeggen”: beschuldig­den camping­moord vertonen geen greintje spijt in laatste woord

  Op het assisenproces rond de campingmoord in Middelkerke heeft de jury zich teruggetrokken voor het beraad over de schuldvragen. In hun laatste woord maakten Alain Deltrude (48), Julien Butera (33) en Romuald Verburgh (35) een gelaten indruk. Geen greintje spijt of zelfs maar enige aanzet tot verontschuldigingen kwam uit hun mond. De jury moet nu oordelen wie welk aandeel had bij de gruwelijke moord op Mihael Parrent (37).
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.