Verdachte Stephane V. is tevens de schoonvader van slachtoffer Ilir S.
Volledig scherm
PREMIUM
Verdachte Stephane V. is tevens de schoonvader van slachtoffer Ilir S. © BARBIEUX

Is dit het motief voor de moord op zijn schoonzoon? Verdachte (54) vervoerde drugs voor slachtoffer (28) en wilde daar mee stoppen

Diksmuide/Koekelare/NieuwpoortStephane V. (54) die verdacht wordt van de moord op zijn schoonzoon Ilir S. (28) werkte als drugskoerier voor het slachtoffer. Hij deed dat naar eigen zeggen een tweetal keer. Toen hij er mee wilde stoppen een maand geleden, ontstond daar ruzie over. Enkele minuten later was Ilir S. dood. Neergeschoten met verschillende kogels langs een jaagpad in Diksmuide. Stephane V. blijft staalhard ontkennen. Maar waarom moest hij zijn jas die avond dan zo nodig nog wassen?

 1. Miss Tattoo Amber (25) opent eigen studio: “Het stigma is helemaal verdwenen. Jongeren kiezen niet langer kleine tattoo die ze kunnen verstoppen voor mama of papa”
  PREMIUM
  Melsele/Hamme

  Miss Tattoo Amber (25) opent eigen studio: “Het stigma is helemaal verdwenen. Jongeren kiezen niet langer kleine tattoo die ze kunnen verstoppen voor mama of papa”

  Amber Lemey (25) heeft in de Spoorweglaan in Melsele de deuren geopend van haar eigen tattoostudio. Met Moonchild Tattoos maakt ze al op jonge leeftijd haar droom waar. Amber werd eerder dit jaar ook al verkozen tot Miss Tattoo Belgium. “Dat heeft mijn zelfvertrouwen wel een boost gegeven. Ik wou vooral de boodschap delen dat ook vrouwen met een maatje meer mooi staan met een tatoeage.”
 1. Erepoorters vieren kerst met Helmut Lotti
  Roeselare

  Erepoor­ters vieren kerst met Helmut Lotti

  De Gilde der Erepoorters organiseert dit jaar voor de tiende maal een eindejaarsconcert in CC De Spil. Ze wisten hiervoor niemand minder dan Helmut Lotti te strikken. Op 11 december zal hij een resem kerstliederen in een klassiek jasje brengen. Het voorprogramma wordt verzorgd door Vox Musica. Met dit concert, dat om 17 uur begint, willen de Erepoorters vijfsociale doelen uit de regio steunen. Het gaat om De Bremstruik/De Kerit, het Palliatieve Dagcentrum Moederhuis, Sint-Idesbald, de jongerenwerking van vzw ’t Hope en VOC Op Stap. Gewone tickets kosten 35 euro en zijn te bestellen via www.despil.be. VIP-tickets (inclusief vestiaire, geselecteerde zitplaats en royale receptie achteraf) kosten daarentegen kosten 70 euro en kan je verkrijgen via eddy.brouckaert@proximus.be. Tot slot geven we nog graag mee dat De Gilde der Erepoorters dit jaar 50 jaar bestaat en voortaan de titel van Koninklijke Maatschappij mag dragen.
 2. Met Kottee Kaffee neemt eerste horecazaak intrek in gloednieuw project op plaats van Weylerkazerne en er komen er meer aan: “Interesse voor ‘upcoming’ Ezelstraat is groot”
  PREMIUM
  Brugge

  Met Kottee Kaffee neemt eerste horecazaak intrek in gloednieuw project op plaats van Weylerka­zer­ne en er komen er meer aan: “Interesse voor ‘upcoming’ Ezelstraat is groot”

  “Een goede zaak voor de hele straat, die al enkele jaren aan een echte revival bezig is.” Chocolatier Jan Spegelaere juicht de eerste nieuwkomer in het woon- en handelcomplex op de plek van de vroegere Weylerkazerne toe. Kottee Kaffee verliet haar huurpand in de Korte Zilverstraat voor een kooppand in de Ezelstraat. “De klanten vinden moeiteloos hun weg naar hier”, glunderen Christine Geenens en Sophie Teerlinck.