Straten afgesloten tijdens Brigandsloop

Een sfeerbeeld van de Brigandsloop.
AVI Een sfeerbeeld van de Brigandsloop.
In Ingelmunster vindt op zaterdag 30 maart een nieuwe editie van de Brigandsloop plaats. De recreatieve loopwedstrijd van atletiekvereniging AVI palmt verschillende straten in.

De Trakelweg is van 14 tot 16.30 uur in beide richtingen verkeersvrij. De tijdelijke fiets- en wandelverbinding door het kasteelpark blijft wel beschikbaar. De Bollewerpstraat is tussen 13 en 17.30 uur afgesloten vanaf de Hinnebilkstraat tot aan de Oostrozebekestraat. Het kruispunt blijft wel vrij. Ook de Oostrozebekestraat, vanaf de Bollewerpstraat tot aan de Nijverheidsstraat is afgesloten, net als de Stationsstraat vanaf de inrit naar de parking op het Marktplein. De inrit zelf blijft vrij. Tot slot is ook de Nijverheidsstraat afgesloten vanaf het kanaal tot na de Mandelstraat en dat van 14 tot 16.30 uur.

De centrumparking is diezelfde namiddag niet bereikbaar. De parking op het Marktplein blijft wel open en is bereikbaar via de West- en Schoolstraat. De handelaars in de Oostrozebeke- en Gravinnestraat zijn bereikbaar via diezelfde wegen. Tot slot geldt in de Bollewerpstraat een parkeerverbod vanaf de Ring tot aan de Oostrozebekestraat.

Meer info bij de technische dienst van de gemeente via openbarewerken@ingelmunster.be of op 051/33.74.33.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.