Exclusief voor abonnees

Restaurantrecensie Rouge é Blanc: geen culinaire avontuurtjes, maar bekend terrein

Het interieur van Rouge é Blanc.
SVR Het interieur van Rouge é Blanc.
Rouge é Blanc in Ingelmunster bestaat sinds 2010 en combineert een B&B met een restaurant en een feestzaal. Uitbaters Yves Vandenabeele en zijn vrouw Virginie Delefortrie runnen behalve de zaak in Ingelmunster sinds 2015 ook B&B Herenhuys in Izegem. De centrale pleisterplaats blijft echter het restaurant in Ingelmunster, waar Virginie chef-kok is.

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

Kies hier je voordeelperiode:




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.