Meester Francky onverwacht gestorven

Meester Francky Vandekerckhove is onverwacht overleden.
RV Meester Francky Vandekerckhove is onverwacht overleden.
Ingelmunster is in rouw door het plotse overlijden van Francky Vandekerckhove (58), beter bekend als meester Francky. Hij overleed tijdens een uitstapje in de Ardennen.

Vandekerckhove was al sinds 1982 leerkracht in de Onze-Lieve-Vrouweschool. Zo gaf hij ooit nog les aan wielrenner Yves Lampaert, wiens prestaties hij op de voet bleef volgen. Francky was ook een van de drijvende krachten achter whiskyclub The Young Smugglers. Daarnaast kon je hem in Ingelmunster vaak tegen het lijf lopen en hij was ook geregeld actief voor het goede doel. Francky laat zijn echtgenote Tine Decock en kinderen Heide, Linde, Robbe, Nelle en Miel na. Hij was ook opa van zes kleinkinderen. De begrafenisplechtigheid vindt plaats op zaterdag 4 januari om 13 uur in de aula van funerarium Snoeck in de Bellevuestraat 24 in Izegem.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.