Lucie Vanderper blijft schooldirecteur van de Wingerd

Lucie Vandeper blijft directrice van De Wingerd. Hier is ze omringd door burgemeester Kurt Windels, De Zon-directeur Dominique Couvreur en schepen van Onderwijs Martine Verhamme.
RV Lucie Vandeper blijft directrice van De Wingerd. Hier is ze omringd door burgemeester Kurt Windels, De Zon-directeur Dominique Couvreur en schepen van Onderwijs Martine Verhamme.
Ook volgend schooljaar blijft Lucie Vanderper aan de slag als waarnemend directeur van gemeenteschool De Wingerd. Zowel Lucie als het gemeentebestuur zijn tevreden over de verdere samenwerking.

Toen Lieven Dejonckheere midden februari zijn vertrek als directeur van gemeenteschool de Wingerd aankondigde, droeg het schoolteam Lucie Vanderper voor als opvolger. Het gemeentebestuur ging hiermee akkoord en besliste om de situatie te evalueren tegen begin juni. Lucie gaat nu in op de vraag van het bestuur om de school verder te leiden.

“Omdat ik de afgelopen maanden genoot van deze boeiende uitdaging heb ik beslist om ook volgend schooljaar waarnemend directeur te blijven”, vertelt Lucie. “Het schoolteam ligt me nauw aan het hart, de sfeer onder de collega’s is prima waardoor het aangenaam werken is. De steun van het gemeentebestuur betekent veel voor mij en heeft me geholpen om deze beslissing te nemen.”

Schepen van Onderwijs Martine Verhamme vult aan: “We zijn ervan overtuigd dat Lucie de meest geschikte kandidate is om het pedagogisch project van de Wingerd verder uit te werken. Lucie is een dame met charme, vol gedrevenheid en leidinggevend talent en met een luisterend oor voor haar collega’s. We wensen haar dan ook veel succes in de toekomst.”

Lucie Vandeper blijft directrice van De Wingerd.
rv Lucie Vandeper blijft directrice van De Wingerd.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.