Loop of wandel tijdens City Run voor het goede doel

Lopen door gebouwen kan in Ingelmunster op 20 december tijdens de City Run for Life.
ANP Lopen door gebouwen kan in Ingelmunster op 20 december tijdens de City Run for Life.
Het gemeentebestuur van Ingelmunster organiseert samen met atletiekvereniging AVI opnieuw de City Run for Life. Op vrijdag 20 december kan iedereen door het centrum en enkele gebouwen lopen.

Om 19 uur start een Kids Run en wandelaars kunnen dan ook met hun City Walk starten aan het gemeentehuis. De aankomst ligt in het dorp van radiomarathon Studio Kontrabas op het Marktplein. Kinderen van het eerste en tweede leerjaar wandelen zeshonderd meter, die van het derde en vierde negenhonderd meter en die van het vijfde en zesde veertienhonderd meter. Inschrijven kan nog tot en met 18 december en kost vier euro. De dag zelf betaal je zes euro. Eén ronde van de wandeltocht bedraagt 2,2 kilometer. Je kunt zelf kiezen hoeveel rondes je wandelt, met een minimum van twee en een maximum van vijf rondes. De prijs daarvoor bedraagt acht euro tot en 18 december en de dag zelf tien euro.

Door Maria Rustoord en basisscholen

De City Run start om 20 uur. Lopen of joggen doe je op een avontuurlijk parcours met enkele nieuwe locaties. Je passeert onder andere door rusthuis Maria Rustoord, de Beukendreef, serviceflats de Ermitage, bloemenzaak De Witte Lelie, basisscholen De Wingerd en De Zon, Biljart Palace, het Sociaal Huis en het gemeentehuis. Ook hier is een ronde 2,2 kilometer lang, met een maximum van vijf rondes. De prijzen zijn dezelfde als die voor de wandeltocht. Inschrijven kan door te mailen naar sport@ingelmunster.be met vermelding van naam, telefoonnummer, e-mail, leeftijd en waarvoor je inschrijft.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.