Labadoux strikt Milow en Tourist LeMC

Milow komt op 1 mei naar Labadoux.
Joel Hoylaerts / Photo News Milow komt op 1 mei naar Labadoux.
Het Labadoux-festival heeft de eerste namen voor de volgende editie gelost. Onder andere toppers als Milow, Tourist LeMC en Stef Kamil Carlens zullen er op de planken staan.

Singer-songwriter Milow staat op vrijdag 1 mei om 21.30 uur op Labadoux. De Leuvense zanger brak internationaal door met zijn hit ‘Ayo Technology’ en sindsdien bleven ook al zijn andere songteksten hangen. Diezelfde dag kun je om 17.30 uur ook al gaan kijken naar Stef Kamil Carlens. De zanger doet het tegenwoordig solo, maar brak al potten bij topbands als dEUS en Zita Swoon. Drie jaar na zijn terugkeer heeft hij zijn tweede soloalbum klaar en dat wordt goed onthaald. Hij brengt drummer Maarten Moesen, contrabas-speler Nicolas Rombouts en Nel Ponsaers op keys mee. Ook harpiste Alma Auer is van de partij.

Tourist LeMC
Bollen Tourist LeMC

Buurman & Tourist LeMC

Ook Buurman – met frontman Geert Verdickt – komt naar Labadoux, op vrijdag om 22 uur. Tourist LeMC mag vrijdag om 23.30 uur afsluiten. De Antwerpse ‘troubadour’ is bekend van hits als ‘Koning Liefde’ en ‘En Route’ en veroverde al heel wat harten met zijn mix van reggae, kleinkunst en folk.

Andere namen zijn de Booze Brothers uit Frankrijk. Hun muziek is een mix van punkrock en Keltische stijlen. Op zondag komt ook de Nederlandse feelgood-folkband Harmony Glen. Ook Torgeir Waldemar uit Noorwegen en de mannen van Digresk komen langs.

Labadoux vindt volgend jaar op 1, 2 en 3 mei plaats. Tickets zijn nu al te koop via een vroegboekactie, waarbij je weekendticket tijdelijk maar 92 euro kost, inclusief tien drankbonnen. Meer info op www.labadoux.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.