IN BEELD. Ambiance met Vlaamse zangers
op 41ste Mennefeesten

Er werd heel wat gedanst.
Joke Couvreur Er werd heel wat gedanst.
Dit weekend palmen de 41ste Mennefeesten opnieuw het terrein op de hoek van de Bruggestraat en het Molleveld in. Het bruisende Ingelmunsterse wijkfeest werd vrijdagnamiddag in gang getrapt. Zaterdagavond kwamen toppers als Get Ready!, Peter Koelewijn en Jettie Pallettie er optreden, goed voor heel wat ambiance.

Van de hevige wind viel zaterdagavond weinig te merken in de feesttent van de Mennefeesten, al had het organiserende comité maatregelen genomen. Zo werden de vlaggenmasten preventief verwijderd en bleven de zijkanten van de tent zoveel mogelijk dicht. Honderden bezoekers genoten met volle teugen van de optredens van toppers als Get Ready!, Jettie Pallettie en Peter Koelewijn. De ambiance zat er stevig in.

Zondag  was er een gezinsviering in de voormalige H.Hartkerk, gevolgd door een aperitiefconcert. Er was ‘s namiddags kinderanimatie en ‘s avonds wordt opnieuw de kaart van het Vlaamse lied getrokken. Onder andere Christoff, Corry Konings, Luc Steeno en Jo Vally komen langs. Aan de deur betaal je vanavond 25 euro.

Deze fans van Jettie Pallettie zijn er klaar voor.
Joke Couvreur Deze fans van Jettie Pallettie zijn er klaar voor.
Peter Koelewijn verliet al snel het podium om z’n optreden verder te zetten op de tafels.
Joke Couvreur Peter Koelewijn verliet al snel het podium om z’n optreden verder te zetten op de tafels.
En dansen.
Joke Couvreur En dansen.
De ambiance zat er goed in.
Joke Couvreur De ambiance zat er goed in.
Brugje bouwen.
Joke Couvreur Brugje bouwen.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Johan Coppens

    Peter Koelewijn een Vlaamse zanger????