Filmhelden en Hollywood centraal op opendeurdag Tiliahof

De leden van manége Tiliahof bereiden zich voor op hun opendeurdag in augustus.
VDI De leden van manége Tiliahof bereiden zich voor op hun opendeurdag in augustus.
Manége Tiliahof langs de Bruggestraat is nog maar pas bekomen van een stalbrand zonder veel erg, maar ondertussen zijn alle ogen weer gericht op de opendeurdag van zondag 18 augustus. Dan is het grote publiek welkom voor een show met de paarden die helemaal in het teken van Hollywood en filmhelden staat.

“Onze opendeurdag is een jaarlijks terugkerend gegeven”, vertelt Kris Danneels. “Vorig jaar vertoefden we naar aanleiding van de oorlogsherdenking nog ‘In Vlaamsche Velden’ en in 2017 was Disney het centrale thema. Vanaf 10.30 uur is iedereen welkom voor de paardenwijding door de pastoor en om 11 uur is er een receptie voor alle leden. ’s Middags kan wie dat wenst blijven eten. Er staan hamburgers en frietjes op het menu. Volwassenen betalen 15 euro en kinderen 10 euro. Inschrijven kan nog tot en met 1 augustus.”

De eigenlijke shownamiddag gaat rond 14.30 uur van start. “Onder de noemer ‘Tiliawood’ verdiepen we ons in de filmwereld”, zegt Kris. “Alle bestuursleden zullen voor de gelegenheid in een bekende filmheld verkleed zijn en het gros van onze leden voert een act op, van de jeugd tot de lesgevers. Daarin komen bekende disciplines als dressuur of jumping aan bod, maar ook andere demo’s.” Iedereen is die dag welkom om de sfeer te komen opsnuiven.

Meer info op www.tiliahof.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.