Dubbel feest in Maria Rustoord: Oudste inwoner viert 105de verjaardag, ook Godelieve (100) is jarig

Margriet Naessens mocht liefst 105 kaarsjes uitblazen en is daarmee de oudste inwoner van Ingelmunster.
VDI Margriet Naessens mocht liefst 105 kaarsjes uitblazen en is daarmee de oudste inwoner van Ingelmunster.
De pret kon woensdagnamiddag niet op in rusthuis Maria Rustoord in Ingelmunster. Margriet Naessens vierde er haar 105de verjaardag en is daarmee de oudste inwoner van de gemeente. Ook Godelieve Folens mocht 100 kaarsjes uitblazen.

Margriet verjaarde al op 2 december, maar het feest vond woensdag plaats. Haar man André overleed in 1985, maar enkele van haar vijf kinderen tekenden nog present. Margriet was vroeger lid van dansgroep De Zonnebloem, maar een dansje doen lukt tegenwoordig niet meer zo goed. Wat het geheim van haar lange leven is? “Goede genen”, grapt een van de dochters. “Haar moeder is ook 96 jaar geworden. En een portie geluk zal er ook wel mee te maken hebben, zeker?”

Verder was ook Godelieve Folens haar verjaardag. Deze kranige dame is 100 jaar geworden en vierde dat ook in het bijzijn van familie en vrienden. Het is blijkbaar goed toeven in Ingelmunster. Naast Magriet en Godelieve telt Ingelmunster nog drie andere eeuwelingen. In december komen er bovendien nog eens twee 100-jarigen bij.

Godelieve Folens vierde haar 100ste verjaardag in Maria Rustoord.
VDI Godelieve Folens vierde haar 100ste verjaardag in Maria Rustoord.
Godelieve Folens vierde haar 100ste verjaardag in Maria Rustoord.
VDI Godelieve Folens vierde haar 100ste verjaardag in Maria Rustoord.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.