Belofte maakt schuld: burgemeester nodigt vier vrouwen uit voor Brunch in the Sky

Een foto met links burgemeester Kurt Windels en schepen Trui Lambrecht met de acht gasten in de Valora-toren.
RV Een foto met links burgemeester Kurt Windels en schepen Trui Lambrecht met de acht gasten in de Valora-toren.
Zaterdag kregen vier Ingelmunsterse dames de kans om hun gemeente eens vanuit de hoogte te bewonderen. In december hadden ze het hoogste bedrag geboden op een veiling ten voordele van Studio Kontrabas, de lokale radiomarathon die in de Warmste Week geld voor het goede doel inzamelt. Hoofdprijs was een Brunch in the Sky, in dit geval een etentje van op de tiende verdieping van de Valora-toren aan het kanaal.

Veronique Goethals, Tine Dornez, Shirley Couvreur en Els Tytgat mochten op het etentje ook hun echtgenoten meebrengen en dus genoten de acht gasten samen met burgemeester en onder andere schepen Trui Lambrecht van een ‘brunch with a view’. Ze hadden daar 630 euro voor veil. Zo hadden ze niet alleen een mooi zicht op de kanaalomgeving en omliggende gemeentes, maar ook op de werf van de nieuwe dorpsbrug.

In het verleden veilde de burgemeester al eens een barbecue voor acht mensen bij hem thuis en zijn burgemeesterssjerp voor een dag.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.