Het gerechtsgebouw in Turnhout.
Volledig scherm
Het gerechtsgebouw in Turnhout. © Jef Van Nooten

Inbreker tot twee keer toe betrapt aan achterdeur

Mol/Nijlen/BerlaarDe 25-jarige Christian M. riskeert een gevangenisstraf van twee jaar voor één woninginbraak en drie pogingen daartoe in Mol, Nijlen en Berlaar. Hij belde eerst aan bij de voordeur en trok dan naar de achterdeur wanneer niemand opendeed.

 1. School in Bierbeek gesloten nadat directrice àlle leerlingen laat testen: “Minstens twee besmettingen per klas”
  Play
  Bierbeek/Leuven

  School in Bierbeek gesloten nadat directrice àlle leerlingen laat testen: “Minstens twee besmettin­gen per klas”

  Net als zoveel andere scholen zag ook vrije school De Kinderberg in Bierbeek heel wat kinderen en personeel uitvallen door corona. Directeur Lieselotte Vereecke (40) besloot dat het welletjes was en onderwierp alle leerlingen aan een sneltest. In elke klas bleken minstens twee leerlingen positief. De school blijft al zeker gesloten tot 13 december.
 2. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.