Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

IN KAART. Hier worden al veertigers uitgenodigd, daar nog zestigers. Welke leeftijd is in jouw vaccinatiecentrum aan de beurt?

De vaccinatietrein in Vlaanderen dendert voort. Maar de snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt wel erg van vaccinatiecentrum tot vaccinatiecentrum, blijkt uit een rondvraag van onze redactie in de 95 Vlaamse sportzalen, cultuurcentra en evenementenhallen waar er momenteel tienduizenden coronaspuitjes per dag worden weggeprikt. Van Aalst tot Zwijndrecht: deze geboortejaren worden momenteel in jouw vaccinatiecentrum uitgenodigd. 

  1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
    Streamz

    Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

    Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.