Wannes Nimmegeers
Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

IN KAART. Hier worden al veertigers uitgenodigd, daar nog zestigers. Welke leeftijd is in jouw vaccinatiecentrum aan de beurt?

De vaccinatietrein in Vlaanderen dendert voort. Maar de snelheid waarmee dat gebeurt, verschilt wel erg van vaccinatiecentrum tot vaccinatiecentrum, blijkt uit een rondvraag van onze redactie in de 95 Vlaamse sportzalen, cultuurcentra en evenementenhallen waar er momenteel tienduizenden coronaspuitjes per dag worden weggeprikt. Van Aalst tot Zwijndrecht: deze geboortejaren worden momenteel in jouw vaccinatiecentrum uitgenodigd. 

  1. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
    TV

    RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

    Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.