Zoon steekt vader dood tijdens renovatiewerken aan woning

Vader en zoon waren in deze woning aan het verbouwen.
Alexander Haezebrouck Vader en zoon waren in deze woning aan het verbouwen.
Langs de Molenstraat in Boezinge heeft een jonge dertiger donderdagmiddag z’n eigen vader doodgestoken met een mes. Dat meldt Het Nieuwsblad. Het slachtoffer overleed ter plaatse. Over het motief is nog niets gekend.

Aannemer Ghislain Vandecasteele uit Elverdinge stak donderdag een handje toe in een woning die z’n zoon en diens vriendin aan het renoveren zijn. Wat zich precies heeft afgespeeld, is niet duidelijk. Op een bepaald moment zou de zoon zijn vader hebben aangevallen met een mes. De man werd naar verluidt verschillende keren gestoken. De dader verschijnt vandaag voor de onderzoeksrechter. Die zal beslissen of de man wordt aangehouden.

De voordeur werd afgeplakt met politietape.
Alexander Haezebrouck De voordeur werd afgeplakt met politietape.19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Robby Steegmans

  Roger Poot. Je moet geen hele generatie met de vinger wijzen. De "dader" zit in mijn leeftijdscategorie maar ik weet dat ik dit nooit zou doen. WIJ weten niet wat er hier aan vooraf gegaan is. Ik keur dit niet goed maar mensen die deze familie niet kennen zullen de ware toedracht van deze feite weten en zijn dus ook zeker niet in de positie om te oordelen. Mijn gedacht! Veel sterkte aan familie en vrienden langs beide kanten.

 • imke de meester

  iedereen geeft hier een oordeel, meestal heel negatief en terecht hoor, maar niemand weet wat er echt gebeurde. Oordelen en veroordelen als je omstandigheden niet kent is altijd verkeerd.

 • chris lesage

  Ik denk dat hier binnenkort er een heel mooi stukje vastgoed te koop zal staan.. :)

 • Elisa deJong

  Hoedanook, je eigen vader...

 • Elisa deJong

  Je eigen leven ook kapot, beter je vader zeggen, maar weg te gaan, dan dit. Gevangenis nu.. Baan kwijt... En veel meer ellende komen nog.