Zoon die vader doodstak aangehouden
door onderzoeksrechter

Boezinge moord
Alexander Haezebrouck Boezinge moord
Cedric V., de jonge dertiger die afgelopen donderdag zijn vader doodstak toen ze bezig waren met verbouwingswerken aan het huis van zijn zoon en diens vriendin in de Molenstraat in Boezinge, is aangehouden door de onderzoeksrechter. Dinsdag verschijnt hij voor de eerste keer voor de raadkamer in Ieper

Cedric V. en zijn vader Ghislain V. uit Elverdinge waren donderdag al enkele dagen samen werken aan het uitvoeren buiten aan de woning van Cedric V. en zijn vriendin toen het donderdag plots helemaal mis ging. Wat zich precies heeft afgespeeld, is niet duidelijk. Op een bepaald moment heeft zoon zijn vader aangevallen met een mes. De man werd naar verluidt verschillende keren gestoken. “Mijn cliënt is zelf helemaal in shock over wat er gebeurd is”, vertelt zijn advocate. “Een duidelijke verklaring heeft hij nog niet afgelegd aan de onderzoeksrechter. Hij zal eerst even de tijd nodig hebben om alles te laten bezinken over wat er gebeurd is. Ik zal sowieso aansturen op een herverhoor van zodra mijn cliënt daar zelf ook klaar voor is. Het is sowieso enorm tragisch voor mijn cliënt en de hele familie.” 

Boezinge moord
Alexander Haezebrouck Boezinge moordReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.