Zomeraanbod Yper Museum: workshops, theaterwandelingen en speurtochten

Ook de tentoonstelling Graven in de stad komt aan bod in het zomerprogramma van het museum.
Henk Deleu Ook de tentoonstelling Graven in de stad komt aan bod in het zomerprogramma van het museum.
Wie op zoek is naar een ontspannende uitstap met de kinderen of kleinkinderen moet het zomeraanbod van het Yper Museum eens bekijken. Er zijn workshops, theaterwandelingen en speurtochten. 

Op 10 en 17 juli, telkens tussen 14 en 15 uur, staat de activiteit ‘Creatief door het Yper Museum’ gepland. Daarbij toont een gids je enkele leuke plekjes in het museum en daarna ga je als kunstenaar aan de slag. Ook op 10 juli staat de theaterwandeling ‘Van Kattenpootjes en Narrenstreken’ op het programma. Dat is wandeling vol interactie, spitse dialogen en leuke spelletjes. Het minimum aantal deelnemers is tien en het maximum vijfentwintig. Op 17 juli is er tussen 15 en 16 uur een Kattenjacht, waarbij plekjes die je nog niet kent te ontdekken vallen. Op 14 en 21 augustus duikt de bezoeker met kat Francine in de tentoonstelling ‘Graven in de Stad’. Op 21 augustus laat Jan Decorte kinderen proeven van het beroep van archeoloog. Op 28 augustus ten slotte kan jong en oud de rondleiding ‘Hoe word ik lakei of dienstmeid?’ volgen. Meer info en inschrijven bij de dienst Toerisme via toerisme@ieper.be of op 057/23.92.20. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.