Zes rijbewijzen ingetrokken tijdens weekendcontroles

De politie van de zone Arro Ieper hield afgelopen weekend controles op verschillende plaatsen (archieffoto louter ter illustratie).
Hans Verbeke De politie van de zone Arro Ieper hield afgelopen weekend controles op verschillende plaatsen (archieffoto louter ter illustratie).
De politie van de zone Arro Ieper heeft afgelopen weekend in verschillende steden en gemeenten controles gehouden tegen rijden onder invloed. Zes automobilisten speelden hun rijbewijs kwijt.

De controles vonden plaats in Ieper, Poperinge, Heuvelland, Zonnebeke en Staden. Van de 321 bestuurders hadden er 14 te veel gedronken. Vier rijbewijzen werden ingetrokken. Drie bestuurders moesten ook een speekseltest ondergaan. Twee daarvan waren positief, ook met intrekking van het rijbewijs tot gevolg. De politie stelde ook nog 19 andere inbreuken vast, waarvan acht voor defecte lichten en vijf voor inbreuken op de verzekering.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.