Exclusief voor abonnees

Wafelproducent Dimabel heropent tegen de zomer in Pidyfabriek in Ieper: “Blij dat niemand van onze mensen heeft afgehaakt, ondanks de zware opofferingen”

Een deel van de medewerkers, samen met zaakvoerder Didier Clarisse (derde van rechts) in de geïmproviseerde verpakkingsruimte in de loods waar het bedrijf twintig jaar geleden werd opgericht.
Hans Verbeke Een deel van de medewerkers, samen met zaakvoerder Didier Clarisse (derde van rechts) in de geïmproviseerde verpakkingsruimte in de loods waar het bedrijf twintig jaar geleden werd opgericht.
Voor Didier Clarisse en zijn medewerkers van de uitgebrande wafelfabriek Dimabel kan het niet snel genoeg weer zomervakantie zijn. Vanaf dan moet het bedrijf weer operationeel zijn in een eigen vestiging. “We blijven in Ieper en trekken naar een deel van de vroegere Pidyfabriek. Ondertussen blijven we produceren bij bevriende bedrijven in de Kempen en Limburg. Met onze eigen mensen, ondanks de verre verplaatsingen.”

Je hebt 14% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

  • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
  • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
  • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratisReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.