Voetganger in levensgevaar na ongeval met vluchtmisdrijf in Ieper

photonews
Een man is vanavond levensgevaarlijk gewond geraakt nadat hij werd aangereden door een wagen in Ieper. De bestuurder pleegde daarna vluchtmisdrijf. De politie roept getuigen op om zich te melden.

Op de Oude Veurnestraat in Ieper werd dinsdag rond 17.45 uur een voetganger aangereden. De man werd geraakt toen hij de weg overstak. Na de aanrijding ging de bestuurder ervandoor in de richting van de Haiglaan, de Veurnseweg of de Noorderring. De toestand van het slachtoffer is kritiek, zo meldt de politie van Arro Ieper.

Volgens getuigen ging het om een lichtgekleurde wagen type break of terreinwagen met een afgeplat kofferdeksel. In een Facebookbericht roept de lokale politie getuigen op om zich te melden in het politiekantoor of via het nummer 057/23 05 00. 

Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Robert DE REU

    Het blijft maar voortduren, ik denk niet dat de oplossing zit in lange rijverboden of onbetaalbare boetes of examens opnieuw afleggen. Heel eenvoudig bij vluchtmisdrijf een vaste tarief van 1 jaar gevangenis en daadwerkelijk volledig uit te zitten en bij herhaling 2 jaar vaste tarief., dan weet pas de vluchter wat hem te wachten staat, en bij vluchtmisdrijf met dodelijke slachtoffers 5 jaar.

  • Raphael Coryn

    Wanneer gaat het gerecht eens goed nadenken? Bij vluchtmisdrijf auto verbeurd verklaren,standaard moordpoging ze zullen wel tweemaal nadenken vooraleer ze wegrijden.

  • Kris Verbeek

    Ik begrijp niet dat dit soort chaffeur zo laf zijn dat ze, na het aanrijden van iemand, gewoon wegrijden. In plaats van uit te stappen en die persoon te helpen. Het minste dat men kan doen is toch een ambulance laten komen. Man op en draag de gevolgen als men iemand aangereden heeft.