vind! stelt kantoor open voor blokkende studenten

vind! stelt zijn kantoor in Ieper ter beschikking aan blokkende studenten
vind! vind! stelt zijn kantoor in Ieper ter beschikking aan blokkende studenten
Voor het tweede jaar op rij zet vind! haar kantoor in Ieper open voor studenten tijdens de blokperiode. “Jongeren op zoek naar een inspirerende en stille werkplek komen hier ongetwijfeld aan hun trekken.”

Ook dit jaar kunnen studenten tijdens de blok opnieuw terecht in het nieuwe vind!-kantoor in Ieper. “Het pand op de site van Ter Waarde biedt plaats aan tien studenten, die er in alle rust en stilte hun examens kunnen voorbereiden”, zeg Ellen De Bruyne van vind!. “We bieden gratis wifi, koffie, thee, water en een warme maaltijd aan. Tussen het studeren door even de gedachten verzetten op de schommel of de stress te lijf gaan tijdens een partijtje pingpong, het kan allemaal in ons kantoor. Bovendien is de locatie makkelijk bereikbaar, vlakbij de ring.” Om praktische redenen wordt gevraagd vooraf je plek te reserveren op 057/22.11.11. vind! is een rekruteringspartner voor vaste jobs bij bedrijven in techniek, ICT en engineering in West- en Oost-Vlaanderen. Het bedrijf heeft kantoren in de regio’s Roeselare, Brugge, Ieper, Tielt, Waregem, Kortrijk, Torhout en Gent. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.