Verkoop je oude fiets op tweedehandsmarkt op Autovrije Zondag

Wie zijn oude fiets wil verkopen, kan die kwijt op de tweedehandsmarkt.
Kristof Vereecke Wie zijn oude fiets wil verkopen, kan die kwijt op de tweedehandsmarkt.
Ieper doet mee aan Autovrije Zondag op 22 september en organiseert dan een tweedehandsmarkt voor fietsen. De stad lanceert nu een oproep aan particulieren die oude fietsen of fietsaccessoires van de hand willen doen. 

“Heb je nog een oude fiets die in je weg staat? Of een paar kinderfietshelmen die hopeloos te klein zijn geworden? Dan hebben wij de oplossing voor je, namelijk de tweedehandsmarkt op 22 september tijdens Autovrije Zondag. Verkopers kunnen die dag vanaf 13 uur hun spullen en fietsen stallen op de standplaats op de Grote Markt. Kopers zijn welkom tussen 14 en 17 uur.” 

De tweedehandsmarkt is alleen bedoeld voor particulieren. Elke verkoper mag maximaal vijf fietsen uitstallen. “Je moet je wel inschrijven als verkoper. Inschrijven kan tot en met 16 september, met vermelding van het aantal fietsen, via mail naar duurzaam@ieper.be. Vermeld duidelijk je naam, telefoonnummer en e-mailadres. Vanaf 18 september ontvang je een bevestiging en verdere praktische regelingen.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.