Uitzendbureau zoekt gemotiveerde zombies

Naar aanleiding van Halloween opent Absolute Jobs in Ieper het eerste uitzendbureau voor zombies. Het bedrijf wordt in oktober omgedoopt tot Absolute Zombies. Zombies, maar ook gewone stervelingen zijn welkom in het uitzendbureau.

"In Ieper zitten we met een groeiend tekort aan goede arbeidskrachten, net als in de rest van West-Vlaanderen. Momenteel rekruteren we al in Polen, Roemenië, Spanje, Portugal, Frankrijk en Europa. Maar dat blijkt onvoldoende. Vandaar deze ludieke actie om iedereen die niet bang is van werken aan een job te helpen", vertelt Kris Ramboer, CEO van Absolute Jobs. Het Halloweenevent in Ieper opent feestelijk op vrijdag 12 oktober. Hiervoor zoekt Absolute Jobs 100 student-zombies tussen 18 en 25 jaar uit Ieper en omstreken die graag bijverdienen. Gemotiveerde zombies kunnen t.e.m. 9 oktober solliciteren via zombies@absolutejobs.be of via de Facebook-pagina van Absolute Jobs. Geïnteresseerde zombies dienen enkel een zombiefoto of -filmpje plus een korte motivatie door te sturen. De beste kandidaten mogen op vrijdag 12 oktober meedoen met de Ieperse Halloweenopening als eerste uitzendzombies ooit.

Gemotiveerde werkkrachten

Alle info via zombies@absolutejobs.be. Bedrijven die nog gemotiveerde werkkrachten zoeken kunnen contact opnemen met Absolute Jobs. Mensen die een nieuwe uitdaging zoeken, kunnen er terecht voor voornamelijk technische jobs. (LBR)