Twee nieuwjaarsbaby’s in Jan Ypermanziekenhuis

Lana Lussaert werd op 1 januari geboren om 13.52.
Eric Flamand Lana Lussaert werd op 1 januari geboren om 13.52.
Op nieuwjaarsdag verwelkomden twee koppels hun mooiste nieuwjaarsgeschenk in het Jan Ypermanziekenhuis in Ieper. De twee baby’s kregen de naam Lana en Ellie.

De eerste dag van 2019 werd goed ingezet in het Jan Ypermanziekenhuis. In de namiddag werden twee kindjes geboren en verwachtte de afdeling Materniteit dat er nog drie kindjes zouden geboren worden. De baby’s, mama’s en papa’s zijn gezond en stellen het goed. Lana Lussaert werd geboren om 13.52 uur. De kleine meid meet 51 centimeter en weegt 3,740 kilogram. Lana is het zusje van Levi en de dochter van Evelien Everaert en Pascal Lussaert uit Ieper. Om 14.11 uur zag Ellie Candaele het levenslicht. Het meisje is het eerste kindje van Laurence Vyvey en Wouter Candaele uit Watou. Ellie meet 47 centimeter en weegt 3.220 kilogram.

Ellie Candaele met papa Wouter en mama Laurence. De kleine meid werd op de eerste dag van 2019 geboren om 14.11 uur.
Eric Flamand Ellie Candaele met papa Wouter en mama Laurence. De kleine meid werd op de eerste dag van 2019 geboren om 14.11 uur.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.