Toegang parking OC ’t Riet tijdelijk versperd in Zillebeke

De werken in Zillebeke gaan volop verder.
Henk Deleu De werken in Zillebeke gaan volop verder.
Tot 2 juni zal de parking van OC ’t Riet in Zillebeke moeilijk toegankelijk zijn voor voertuigen. “We raden de mensen aan hun auto er niet te parkeren op weekdagen. In het weekend blijft de parkeerplaats wel toegankelijk via de Wulvestraat”, zegt schepen Ives Goudeseune (sp.a). 

Zillebeke krijgt een opknapbeurt en dat levert lokaal wat hinder op voor bezoekers en inwoners. Op dit moment worden de werken aan Zillebeke-Dorp en de Pastoriestraat afgewerkt. “De fase Maaldestedestraat, tussen de Seelbachdreef en de Wulvestraat, is ook al opgestart”, verduidelijkt de schepen. “De werken zijn ook bezig in de Wervikstraat, tussen Zandvoordestraat en Spoorwegbeek. Rond augustus/september moeten beide fases afgewerkt zijn. Door de combinatie van deze twee fases zal de heraanleg van Zillebeke tegen eind 2019 waarschijnlijk al klaar zijn.”

Om de hinder voor het plaatselijk verkeer te beperken, zal verkeer tussen Zandvoordestraat en Wervikstraat, richting het Dorp, in de meeste gevallen mogelijk blijven.

Op zaterdag 29 juni zal de Pappotstraat afgesloten zijn voor de rally tussen 9.15 en 20 uur. Verkeer kan Zillebeke bereiken via de Zuiderring en Rijselseweg.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.