Steinerschool Koningsdale houdt opendeurdag

Steinerschool Koningsdale in Ieper.
Eric Flamand Steinerschool Koningsdale in Ieper.
Steinerschool Koningsdale in Ieper organiseert komende zaterdag een opendeurdag. In tien jaar tijd is de school spectaculair gegroeid, van 24 naar 120 leerlingen.

“We zijn intussen al bezig aan ons tweede schooljaar in ons huidig gebouw”, aldus algemeen directeur Barbara Decramer. “Ons vorig gebouw in de Rijselstraat begon echt uit zijn voegen te barsten, en de overstap naar de Oudstrijderslaan was meer dan welkom. We voelen dat de interesse in onze school en de pedagogie duidelijke vooruitgang maakte de laatste jaren. Waar we op 1 september 2009, onze eerste schooldag, startten met 24 kinderen, zitten we intussen al aan ruim 120 kinderen. De interesse is zelfs zo groot dat we voor bepaalde leerjaren al met een wachtlijst moeten werken.”

Hapje en drankje

Wie de school van nabij wil leren kennen, kan zaterdag een bezoek brengen. Tussen 14 en 18 uur zijn de verschillende klassen te bezichtigen. Leerkrachten en directie geven een woordje uitleg, in de klassen vindt een toonmoment plaats en kan er worden ingeschreven. Tussendoor kan men genieten van een hapje en een drankje in de bar van oudervereniging De Hofnar. 

Voor ouders die er niet kunnen bij zijn, is er op woensdag 8 mei nog een infoavond over de school en de steinerpedagogie in het algemeen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.