Richting Maastricht met VIF en vtbKultuur Ieper Cieper

De Verenigde Ieperse Fotoclubs (VIF) en vtbKultuur Ieper Cieper organiseren een uitstap naar Maastricht.
Rudy Dubois De Verenigde Ieperse Fotoclubs (VIF) en vtbKultuur Ieper Cieper organiseren een uitstap naar Maastricht.
De Verenigde Ieperse Fotoclubs (VIF) en vtbKultuur Ieper Cieper organiseren op zaterdag 31 augustus een daguitstap naar Maastricht. 

De bus vertrekt die dag om 6 uur op de grote gratis parking aan het Aurisgebouw op Ter Waarde in Ieper. “In Margraten (ligt op 10 km ten oosten van Maastricht, nvdr) bezoeken we de Amerikaanse militaire begraafplaats”, aldus Olga Pauwels van de organisatie. “Vandaar gaat het richting Maastricht, waar iedereen vrij is om te fotograferen, te wandelen, te shoppen en een terrasje te doen. De deelnemers kunnen kiezen om de eigen picknick mee te brengen of te eten in een horecazaak naar keuze. De bus vertrekt opnieuw richting Ieper om 20 uur.” Inschrijven voor uiterlijk 20 augustus door overschrijving van 20 euro per persoon op BE67 6528 3650 9187 van VIF. 

Er is een stop op de Amerikaanse begraafplaats van Margraten.
ANP Er is een stop op de Amerikaanse begraafplaats van Margraten.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.