Politie op zoek naar eigenaars gestolen werkmateriaal

De politie zoekt de eigenaars van gestolen werkmateriaal.
RV De politie zoekt de eigenaars van gestolen werkmateriaal.
De politie van het Noord-Franse Roubaix heeft in een onderzoek naar diefstallen van werkmateriaal uit bestelwagens bij enkele huiszoekingen heel wat gestolen materiaal teruggevonden. Samen met de politie van Ieper zoekt het nu de eigenaars.

In Frankrijk is de politie een dievenbende op het spoor gekomen die onder andere werkmateriaal uit bestelwagens stal. Een fenomeen dat ook in Vlaanderen al maanden de kop op steekt. Bij huiszoekingen heeft de politie ondertussen al heel wat materiaal, zoals boren, zaag- en slijpmachines, gereedschapskoffers,… van merken als Stihl, Makita, Bosch, Black & Decker teruggevonden. Of er ook arrestaties of aanhoudingen zijn gebeurd, is onduidelijk. 

“Tijdens het onderzoek in Frankrijk werd al snel duidelijk dat de daders ook in ons land hebben toegeslagen. Vandaar onze oproep om in heel Vlaanderen slachtoffers van inbraken in bestelwagens te identificeren. Wie zijn materiaal herkent en dat kan bewijzen, mag zijn materiaal in Frankrijk gaan ophalen”, zegt Glenn Verdru van de politiezone Arro Ieper. 

De politie zoekt de eigenaars van gestolen werkmateriaal.
RV De politie zoekt de eigenaars van gestolen werkmateriaal.

Foto’s van het gestolen werkmateriaal vind je op www.arroieper.be of https://bit.ly/2H00h4J. “Gelabeld en geregistreerd materiaal kan sneller en makkelijker aan een eigenaar gekoppeld worden”, besluit Verdru.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.