Papa (31) en dochtertje (8) gewond na botsing met motor tegen tractor

De vader met dochtertje botsten met de motor tegen een tractor.
Alexander Haezebrouck De vader met dochtertje botsten met de motor tegen een tractor.
Een 31-jarige papa en zijn dochtertje van 8 zijn zaterdagavond gewond geraakt na een ongeval met hun motor. Ze botsten tegen een tractor die links een veld wou inslaan. De papa werd in kritieke toestand afgevoerd met een ernstig hoofdletsel, het meisje liep een beenbreuk op.

Het achtjarig meisje en haar 31-jarige papa uit Zillebeke reden met hun witte motor in de Maaldestedestraat tussen Ieper en Zillebeke toen het omstreeks 18.30 uur mis ging. Ze kwamen in botsing met een tractor die in de richting van Zillebeke reed en links een veld wou oprijden.

De papa en zijn dochtertje werden van hun motor gekatapulteerd en kwamen zwaar ten val. M.H. (31) uit Zillebeke werd met een zwaar hoofdletsel in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis waar hij op de dienst intensieve zorg verblijft. Zijn achtjarig dochtertje werd ook afgevoerd naar het ziekenhuis met een beenbreuk. De 29-jarige bestuurder uit Zillebeke van de tractor raakte niet gewond. Hoe het ongeval precies kon gebeuren, is nog onduidelijk. Mogelijk reed de motor in dezelfde richting als de tractor en wilden ze de tractor inhalen op het moment dat de tractor links wou inslaan.

Een deskundige van het parket kwam ter plaatse om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Uit de eerste bevindingen van het parket zou geen van beiden te snel gereden hebben. 

De motor belandde tegen een boom langs de weg
Alexander Haezebrouck De motor belandde tegen een boom langs de weg
De motor belandde tegen een boom langs de weg
Alexander Haezebrouck De motor belandde tegen een boom langs de weg
Papa (31) en dochtertje (8) gewond na botsing met motor tegen tractor
Alexander Haezebrouck Papa (31) en dochtertje (8) gewond na botsing met motor tegen tractorReacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.