Opsporingsbericht Shakira (15) al 30.000 keer gedeeld

Het opsporingsbericht van Child Focus voor Shakira Depestel (15) is al bijna 30.000 keer gedeeld op Facebook. Toch is het wachten op die ene cruciale tip.

Het meisje uit Eeklo is het laatst gezien in Ieper op 14 april. In de maanden daarna bleef ze contact houden met haar vrienden, familie en omgeving via sociale media en sms.


Toen dat contact bruusk ophield, verspreidde Child Focus op 29 juni een opsporingsbericht. "We hebben geen idee waar ze kan zijn", zegt haar papa Alex. "Ook haar vriendinnen weten het niet en horen ook niets meer van haar. Sinds haar verdwijning doe ik geen oog meer dicht. Ik hoop dat ze snel een teken van leven geeft. We zijn dan wel gescheiden, maar Shakira moet beseffen dat haar ouders doodongerust zijn." Shakira is 1,60 meter en normaal gebouwd. Ze heeft bruine krullen.


Wie weet waar Shakira is of extra info heeft, kan Child Focus bereiken op het gratis telefoonnummer 116000 of de politie op 0800/30.300. Shakira mag ook zelf contact opnemen met Child Focus of de politie. (CHB)