Oplichter gaat van deur tot deur met ‘gratis handdoeken’

Krijgt u de oplichter aan de deur? Laat hem dan vooral niet binnen en bel de politie van de zone Arro Ieper.
Hans Verbeke Krijgt u de oplichter aan de deur? Laat hem dan vooral niet binnen en bel de politie van de zone Arro Ieper.

De seniorenraad van Ieper trok bij de politie aan de alarmbel om te waarschuwen voor een oplichter. Verschillende oudere mensen kregen de man al over de vloer. Hij deelt handdoeken uit en probeert op die manier binnen te geraken. Als dat lukt, zet hij zijn slachtoffers onder druk om dure lakens aan te kopen. De gratis handdoeken dienen dus als lokkertje. Wie de man in kwestie aan de deur ziet verschijnen, wordt aangeraden hem zeker niet binnen te laten en snel de politie te bellen op het nummer 057/23.05.00. De seniorenraad benadrukt voor alle duidelijkheid ook dat zij niet op pad gaan met handdoeken.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.